Min superkraft kallas ADHD

En föreläsning om attityder och förhållningssätt kring ADHD
Kurser för arrangörer/projektledare inom event- och musikbranschen:

Att starta projekt: Hur startar man ett projekt? Vad innebär det att vara entreprenör? Hur skriver man en projektplan/affärsplan? Hur kan man finansiera sitt projekt och hur går man tillväga? Mirre delar med sig av sina erfarenheter av att driva stora kulturprojekt som fått flera miljoner i statlig finansiering samt även hur det är att driva mindre ideella projekt med mer begränsad budget. Hon delar med sig av tips och strategi i hur du kan starta och driva ditt drömprojekt framåt.

Partnerskap/samarbeten: Hur hittar man en partner? Hur många olika partners finns det kring ett projekt eller ett företag? Vart ska man leta för att hitta samarbeten? Vad ska man tänka på när man startar ett projekt och söker partnerskap/samarbeten? 


Mirre Sennehed har sedan flera år tillbaka hållit i kurser kring entreprenörskap och arrangörskap på utbildningar, för företag och organisationer. Hon kan anpassa kursen utefter kundens önskemål. 

 
”En klar röst som vågar berätta och förklara. En röst till förändring av beteenden. En röst för att ge samhället en ny bild. Att vara annorlunda är en tillgång, rädslan hindret. Du är modig och din röst och dina ord är livsviktiga.”
Mirre Sennehed vann pris på den innovativa idétävlingen på The Brewhouse Award i Göteborg vinter 2016 för sitt projekt "Min superkraft kallas ADHD". Ovanstående citat är Juryns motivering.


Det finns många som talar om ADHD och debatten är hetare än någonsin. Men många talar om ADHD-"problematiken" och ständigt nämns människor med ADHD som problem, jobbiga och hopplösa fall. Mirre Sennehed är en 35-årig entreprenör och författare och ett levande bevis på att man kan lyckas i livet trots motgångar och en medelsvår ADHD. Hon driver eget företag som eventarrangör och föreläsare, är grundare och festivalgeneral för en stor utomhusfestival, driver ett 3-årigt arvsfondenprojekt och skriver böcker. Hon är aktuell med sin tredje roman "Pojken med stjärnorna" som släpptes på Idus förlag i augusti 2018.
Genom en gripande och personlig föreläsning får man en inblick i hennes svåra kamp med skolan, psykiatrin, destruktiva relationer och sin egen hjärna. På ett inspirerande sätt berättar hon hur diagnosen kunde vändas från en ständig börda till en slags "superkraft" och hur vi alla kan ta vara på varandras olikheter och likheter i livet. Hon är hyllad för sin föreläsning, slog publikrekord när hon fyllde hela Stadsbiblioteket i Göteborg och har redan föreläst i flera olika städer och inför både lärarförbund, skolelever och på ledarskapsutbildningar.

Mer info och bokning: mirre@subvox.se